"D" alom

Megérkezett a D alom!

2020. október 16-án nappal megszületett a "D" alom kennelünkben. Mindenki jól van, Chanel csodálatos anyuka. 2 fekete-fehér szuka és 2 fekete-fehér kan kiskutyánk született (a harmadik kislány sajnos halva született). 

Nincs elérhető kölyök.

Dam:                                                                        Sire:

Call Me Coco Chanel At Little Arrabona                InterChampion Thundershire Chestrefield

CEA: N/N, GG: N/G, IGS: N/N, MDR1: N/N              CEA: N/N, GG: N/N, NCL: N/N, TNS: N/N RS: N/N

NCL: N/N, SN: N/N, TNS: N/A RS: N/P                    HD: A, ED: 0, OCD: 0

HD: A, ED: 0, OCD: 0                                              Eyes: Clear

Eyes: Clear


Reményeink szerint úton van hozzánk a "D" alom, izgatottan várjuk a megerősítő vizsgálatot!

Chanel és Bono mind a ketten nagyon jó természetű, kiegyensúlyozott kutyák, akik a fedeztetési időszakban fantasztikus összhangba kerültek egymással. Őszintén bízunk benne, hogy hamarosan csodálatos kiskutyák érkeznek hozzánk. Az alomra már nem veszünk fel előjegyzést.


Our planned litter for autumn 2020. We don't have availeble puppy from this litter.

A következő tervezett almunk egy nagyon tudatos párosítás, melytől minden tekintetben sokat várunk. Chanel és Bono kiváló karakterű és idegrendszerű kutyák, nem mellesleg küllemben azt képviselik, ami számunkra kiváló alapot ad a fajta nemesítésére. Nem titkolt célunk, hogy egy kiskutyát mindenképpen meg szeretnénk tartani az alomból, immár saját tulajdonban, ezért reméljük, hogy az álmaink valóra válnak és megszületik az a csöppség, akire várunk. 

Chanel csodálatos kutya, akit véleményünk szerint kiválóan kiegészít majd Bono testalkata, csontozata és arányai, így hiszünk a párosítás sikerében. Chanel tüzelését augusztus vége felé várjuk, egyre izgatottabban. Az alomban főként fekete-fehér kölykök érkezésére számítunk.